Za porudžbine preko 4000 RSD dostava je besplatna
Za porudžbine preko 4000 RSD dostava je besplatna
Cart 0

O nama

Valentina i karanfil je prodavnica bean-to-bar čokolada iz celog sveta. To je specijalna čokolada koja se ne proizvodi industrijski i pravi se isključivo od prirodnih sastojaka. Bean-to-bar znači da čokolada nastaje od zrna do štangle u procesu koji se pažljivo kontroliše – od nabavke sirovine preko obrade, do finalnog proizvoda i pakovanja.

Ali ovo nije samo prodavnica čokolade već i mesto za predah. U Valentina baru možete popiti toplu i hladnu, mlečnu, crnu i belu čokoladu koju pravimo od najkvalitetnije belgijske čokolade! Zatim kafe, selekciju poznatih Kuzmi čajeva koji postoje već 150 godina, limunadu sa voćnim sirupima i kakao - majansku svetu biljku. Sve ove napitke služimo i “za poneti”. U našem baru možete popiti pivo, vina, porto - slatko desertno vino sa viskom procentom alkohola, rakiju šljivovicu, a od skoro i mimoze sa sveže ceđenim sokom od nara.

Većina čokolada u našem shopu su organske i non gmo, bez veštačkih šećera, a postoji i izbor za vegane. Specijalnu ponudu predstavljaju domaće ručno pravljene čokolade koje nemaju dodatih aditiva.

Pored preukusnih egzotičnih ali i domaćih čokolada, Valentina i karanfil je mesto na kojem se možete i obući u čokoladu (ne baš doslovce u čokoladu, ali možete se obući u neki od dukseva i majica dizanijarnih u saradnji sa dizajn studiom Metaklinika).

Želimo da u Valentini svako nađe nešto po svom ukusu - bilo da je reč o čokoladi, kakau ili vinu i kafi. Zbog toga smo napravili raznovrstan meni, ali i prostror čija atmosfera govori da ovo nije čokolaterija na kakve smo navikli. Dobro došli u Valentinu i karanfil.